‘’Ο κόσμος θέλει την κατάλληλη εκπαίδευση για να μπορέσει να αντιληφθεί την ποιοτική διάφορα ανάμεσα στα γλυκά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή κατεύθυνση’’ σημειώνει… ενώ δεν εφησυχάζει και προσπαθεί συνεχώς για να διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα του, δημιουργώντας νέες γεύσεις και νέους συνδυασμούς στα γλυκά που βγαίνουν από το εργαστήριο του.
Τα γλυκά μας εκλεπτυσμένα, άρτια τεχνικά, με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή πρώτων υλών είναι βασισμένα στην Γαλλική Patisserie ενώ συνδυάζονται με όμορφες εναλλαγές υφών και γεύσεων.
‘’Πες μου τι τρως, να σου πω ποιος είσαι’’ Jean Anthelme Brillat Savarin (Γάλλος Bon Viveur)
|